Правилата и принципите могат да ви донесат повече успех, радост

...
 
 
Правилата и принципите могат да ви донесат повече успех, радост
Коментари Харесай

ПРАВИЛА ЗА ПО-ЛЕК И БЕЗ СРАМ ЖИВОТ

 

 

Правилата и правилата могат да ви донесат повече триумф, наслада и благополучие. Въпреки че, ще ви отнеме време, до момента в който съумеете да измененията мисленето си и да излезете от дълбоките коловози, с цел да развиете сполучливо долупосочените правила. И незабавно щом съумеете, животът като че ли става по-лесен, а броят на решенията, които би трябвало да се вземат, понижава. Това ще освободи място в мозъка ви за по-важни неща, като да вземем за пример творчество, нараснала продуктивност и по-ярко наличие.

Ето някои лесни правила, според които можете да доста да заживеете с лекост в сърцето:

На първо място – започнете да обичате себе си. Тялото ще ви се отблагодари за тази обич.

Казвайте на обичаните ви хора и децата допустимо по-често, че ги обичате. Чувството на любов е „ храна “ за душата.

Не се опитвайте да налагате вашето мнение у близките. Ако вие харесвате нещо или някой, не е наложително и при другите да е по този начин.

Не копнейте за нечий различен живот. Колкото и да ви е мъчно, не проклинайте даденият ви живот. Не всеки има привилегията, да се роди в човешка форма.

Променете нездравословните си привички и започнете да живеете, колкото се може повече. И физическото, и духовното ви тяло сигурно ще ви се отблагодарят.

Живейте единствено в сегашното. Не си хабете силата, с цел да страдате по предишното си или да се тревожите за бъдещето.

Направете благополучен денят на някого, даже и чужд, да вземем за пример, преди да влезете в асансьора, първо пуснете хората да излязат от него. Това е вежливо и ще провокира благосклонности към вашата персона.

Незабавно спрете, да си губите времето, с цел да мислите какво мислят другите за вас или да се впечатлявате от думите им. Чуждото мнение рядко има значение и несъмнено не си коства силата, изразходвана за него.

Много внимавайте какви мисли допускате в мозъкът си. Всяка мисъл излъчва избрана периодичност, т.е. тя може да ви разболее, само че може и да ви излекува. Всичко е във вашите ръце. Бъдете търпеливи и упорити, до момента в който започнете да контролирате мислите си.

Никога не изпитвайте позор от това, което сте.

Никога не чувствайте виновност за възприятията, които имате в сърцето, тъй като те са същински.

Бъдете горди с всичко, което сте постигнали със лични сили.

Не позволявайте да ви подценяват, тъй като всеки носи своята уникалност и постоянно има с какво да е по-добър от другия.

Започнете да четете литература за духовно самоусъвършенстване.

Осигурете си задоволително сън, тъй като положителният сън бързо облекчава напрежението, обезврежда гнева и неприятното въодушевление. Това е доста мощно лекарство.

Определете какъв брой сън ви е нужен, с цел да бъдете продуктивни и в положително въодушевление. Вие и хората към вас ще го оцените.

Грижете се за себе си като че ли сте батерия, която би трябвало да се зарежда непрекъснато. За да я поддържате заредена с сила, имате потребност от сън, извършения, вярно хранене, водене на дневник, вървене, търсене на познание и медитация.

Смейте се, усмихвайте се и играйте с децата си. Няма значение какъв брой под напрежение е бил вашият ден. Те не би трябвало да бъдат „ наказвани “ за това.

Един ден е въпрос на здравословни, както за физиката, по този начин и за душeвността, привички. Живейте всеки ден по метод, който отразява каква персона желаете да станете в бъдеще.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР